Fiecare început de an școlar, de anotimp, sau chiar de an calendaristic, aduce de obicei noi provocări, noi experiențe și noi visuri ce așteaptă să fie împlinite. Fiecare dintre noi ne facem planuri sau liste cu lucruri noi de făcut. De aceea dacă ai idei pe care ai fi gata să le pui în practică pentru micuțul nostru oraș, te anunțăm că o nouă provocare stă chiar acum în fața ta, o provocare AICRistă care vrea sa îți testeze responsabilitatea, ambiția, implicarea, determinarea și creativitatea.

AICR a început de câteva zile campania de recrutări prin a-ți prezenta traseul pe care îl are de străbătut un voluntar determinat să își dezvolte abilitățile într-un cadru prietenos și non-formal. Te invităm să faci acești pași alături de echipa AICR!

Ce este AICR?

AICR este singura asociație din Moinești care are ca scop implementarea inițiativelor responsabile în comunitate, asociația care creează evenimente, proiecte și campanii din drag pentru orașul în care locuim, care militează pentru a schimba mentalități, care îți promite evenimente și proiecte de suflet, oameni de la care să înveți, cu care să evoluezi și alături de care să realizezi lucruri ce te fac să fii mândru de tine și de implicarea ta!

Indiferent dacă ești un om cu responsabilități care te așteaptă acasă sau la serviciu, AICR este locul perfect pentru a te bucura de timpul liber în stilul unui voluntar! Aici faci planuri alături de coordonatorii tăi, intri în contact cu profesioniștii din diverse domenii și primești sfaturi foarte utile în timp ce participi la teambuilding-uri prietenoase și întâlniri speciale care te lasă mereu cu zâmbetul pe buze.

 Calendarul recrutărilor

Cum poți să te numeri printre viitorii voluntari AICR? Completează formularul de înscriere până pe data de 14 octombrie și așteaptă telefonul nostru, ca să afli locația secretă a prezentării asociației. 😀

După ce treci de prima etapă, te așteptăm cu drag să ne cunoaștem la un interviu între 15 și 16 octombrie pentru a afla care sunt ideile și așteptările tale de la voluntariat. Între 16 octombrie și 14 noiembrie vei intra într-o perioadă de probă, prin care vrem să ne împrietenim, să ne cunoști mai bine și să te implici în activitățile desfășurate de AICR.

Acum, că știi ce trebuie să faci, noi abia așteptăm să te cunoaștem și să punem la cale noi proiecte împreună. Nu uita să ai încredere în tine, căci dincolo de această pagină de internet te așteaptă oameni tineri și la fel de entuziaști, lângă care vei descoperi voluntariatul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.