Cea mai bună cale să te cunoaștem este să-ți punem câteva întrebări. Ne-am gândit că tu oricum stai pe net, măcar câteva minute pe zi. Așa că, ne folosim de asta și te invităm să completezi formularul de aplicare online pe care l-am alcătuit noi, cu întrebări simple, dar care ne vor ajuta să te cunoaștem cât mai bine și să ne dăm seama cât de motivat ești să faci parte din echipa noastră de AICRiști. Formularul este disponibil aici, dar doar până vineri, 20 februarie 2015. Așa că, ai grijă să completezi formularul până la data limită dacă vrei și tu să fii AICRist.

De asemenea, pentru că știm cât de important este să cunoști și tu evenimentele și proiectele pe care le desfășurăm în AICR, am plănuit ca să organizăm o discuție de tip focus grup, luni, pe 23 februarie, la ora 14:00 la sala de lectură a bibliotecii municipale. Tot atunci vom stabili când vei veni la întâlnirea de tip one-on-one cu doi dintre membrii echipei noastre. Știm sigur că atunci ne vom cunoaște și vom stabili dacă vei face parte din echipa de voluntari ai asociației.

Noi abia așteptăm să te cunoaștem, așa că, așteptăm să faci tu primul pas spre noi și să completezi formularul de recrutare.

afis campanie de recrutare de voluntari aicr primavara 2015 (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.