Prin intermediul prevederii 3,5% din Codul Fiscal, orice contribuabil, persoana fizică, poate direcţiona 3,5% din impozitul pe venit, plătit statului, către o organizaţie non-guvernamentală.

O persoană care își dorește să directioneze 3,5% din impozitul pe care l-a plătit deja către stat este o persoană responsabilă, care demonstrează că apreciază inițiativele organizației noastre și susține munca voluntarilor și rezultatele inițiativelor pe care le derulăm.

O firmă care își încurajează angajații să directioneze 3,5% din impozitul lor este o firmă responsabilă social, demonstrând ca nu îi este indiferent ce se petrece în jurul său, în comunitatea din care face parte.

Puteți susține Asociația Inițiative pentru o Comunitate Responsabilă prin direcționarea a 3,5% din impozitul pe venit către organizația noastră, dar și prin informarea familiei, prietenilor și cunoscuților dumneavoastră privind posibilitatea redirecționării până la 3,5% din impozitul pe venit, recomandându-le Asociația Inițiative pentru o Comunitate Responsabilă din Moinești, ca partener social de încredere, care desfășoară programe în beneficiul moineștenilor ș nu numai.

Alături de Asociația Inițiative pentru o Comunitate Responsabilă și dumneavoastră puteți deveni îngeri ai copiilor fără noroc, sprijin pentru bătrânii fără ajutor, puteți deveni ocrotitori ai familiilor nevoiașe sau chiar susținători ai tuturor beneficiarilor proiectelor desfășurate de asociație. Ajutați-ne să-i ajutăm să învingă nevoile, singurătatea, suferința, direcționând 3,5% din impozit către Asociația Inițiative pentru o Comunitate Responsabilă.

Ce trebuie să faceți? Procedura este extrem de simplă şi nu costă nimic! Un formular…o semnătură…și o secundă din timpul dumneavoastră pot ajuta enorm.

Conform Ministerului Finanțelor Publice, modalitatea de implementare a prevederii este similară cu cea din anii trecuți, contribuabilul trebuind să completeze și să semneze formularul 230 (pentru veniturile proveniind din salarii) și să le depună personal sau prin poștă la administrația financiară de care aparțin până la data de 25 mai 2022.

Numele dumneavoastră și semnătura pe formularul 230 îi ajută pe voluntarii Asociației Inițiative pentru o Comunitate Responsabilă să aducă pe chipul copilașilor nevoiași un zâmbet și un strop de iubire prin intermediul campaniilor desfășurate.

Datele necesare completarii formularului

  • Denumirea organizației: Asociația Inițiative pentru o Comunitate Responsabilă
  • Cod de identificare fiscală a entității nonprofit: 34430541
  • Contul bancar (IBAN) al organizației: RO75BTRLRONCRT0290377701

Pentru a vă veni în întâmpinarea dorinței de a direcționa 3,5% pentru AICR reprezentanții asociației au pre-completat secțiunea dedicată informațiilor despre ong. Dumneavoastră trebuie doar să vă salvați formularul, să-l listați/imprimați și să completați secțiunea dedicată informațiilor despre dumneavoastră în calitate de contribuabil.

Downloadează Formularul 230 pre-completat pentru AICR.

În numele tuturor celor care vor beneficia de sprijinul dvs., vă mulţumim!

Echipa de voluntari AICR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.