Motto: Dar din dar se face rai, spune o binecunoscută zicală. După același principiu, dar din dar se schimbă realitatea unui copil sărman, în pragul sărbătorilor pascale.

1. Ce este campania „Dăruiește speranță de Paște!”?

Prin campania „Dăruiește speranță de Paște!” ne dorim să strângem punguțe de cadouri sau cutii de pantofi frumos învelite și umplute cu daruri pe care apoi le distribuim familiilor nevoiașe din Moinești și împrejurimi, pentru a le face o bucurie acum, în preajma sărbătorilor pascale.

În acest scop am creat o pagină de Facebook pentru campanie, prin intermediul căreia vom posta detalii despre campanie, noutăți despre tot ceea ce se donează, poze primite de la voi din momentele pregătirii cadourilor, poze cu cutiile care se strâng, absolut orice informație poate fi de interes, pentru că vrem ca totul să fie transparent și toți cei care se implică să vadă rezultatele bune ale campaniei – zâmbetele copiilor, părinților și bunicilor care vor beneficia de cadouri. Pagina este „Dăruiește speranță de Paște!”, vă așteptăm acolo pentru o comunicare mai rapidă.

Inițiativa AICR a apărut din dorința de a continua campania ShoeBox Moinești, însă sub un alt format, mai ales că mulți dintre donatorii de atunci și-au exprimat dorința de a continua ceea ce am început.

Povestea „Dăruiește speranță de Paște!” începe așadar și în ce perioada 23 martie – 5 aprilie se colectează darurile pe care dumneavoastră le veți pregăti. Ne dorim din suflet să le dăruim cadouri, hăinuțe, dulciurele, jucărioare, să le arătăm semenilor că dacă există voință se poate face mult bine în comunitatea în care locuim, căci problemele sunt reale, așteptările copiilor există și se amplifică o dată cu venirea sărbătorilor.

De aceea vom strânge toate darurile pe care le pregătiți la 3 centre de colectare ShoeBox Moinești:

Centrul de colectare ShoeBox Moinești 1. str. Tudor Vladimirescu, bloc B10, apt. 1, între orele 8:00 – 16:00, lângă Biroul Notarial Balan Raluca Diana, aproape de stația de autobuz de la magazinul Consuela. Persoana de contact pentru acest centru de colectare este: Nini Pascalini, pe care îl puteți contacta telefonic la 0752.498.831.

Centrul de colectare ShoeBox Moinești 2. str. Tudor Vladimirescu, bloc Greci, nr. 238, între orele 8:00 – 20:00, pe aceeași intrare cu locul unde se plătește întreținerea la asociația de locatari. Persoana de contact pentru acest centru de colectare este: Raluca Alazaroaie, pe care o puteți contacta telefonic la 0754.671.550.

Centrul de colectare ShoeBox Moinești 3. str. Cpt. Zăgănescu, nr.18, la Direcția de Asistență Socială Moinești, între orele 8:00 – 16:30, în Lucăcești. Persoana de contact pentru acest centru de colectare este: Vlad Nechita, pe care îl puteți contacta telefonic la 0745.283.707.

Vă rugăm să ambalați donațiile ori în cutii învelite frumos ori în pungi de cadouri. Pentru a fi într-adevăr o bucurie. Bucuria de a primi o surpriză.
Și vă rugăm să nu uitați să menționați pe o eticheta vârsta și dacă sunt pentru fete sau băieți sau adulți.
De asemena, dacă pregătiți alimente, să nu puneți alimente perisabile.
În afară de haine sau alimente, sunt binevenite și produsele de igienă personală și produsele pentru curățenia casei.
Vă mulțumim pentru generozitatea și bunătatea de care dați dovadă.

Pentru detalii privind campania, pentru sugestii legate de desfășurare, pentru parteneriate sau sponsorizări, ne puteți contacta la 0757.253.214 Anca Balaban sau la 0744.258.805 Cristian Balaban.

După ce va trece perioada de colectare a darurilor, ne vom organiza astfel încât cei care au contribuit cu daruri să meargă alături de noi între 5 – 9 aprilie să înmânăm cutiile cu cadouri familiilor nevoiașe.

Vă mulțumim pentru implicare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.