Povești, cărți, ateliere și jocuri creative vor fi aduse în șase parcuri moineștene, în perioada 15 august – 20 august 2016, în cadrul Caravanei Filmofest Junior organizate de echipa AICR Moinești.

Prima ediție a evenimentului Filmofest dedicat special juniorilor moineșteni va debuta peste 7 zile, în Parcul Central, cu o simbolică decolare în lumea cărților pe gazonul de lângă bibliotecă.  Jocurile în aer liber și atelierele din spațiul creativ vă așteaptă de la ora 18.00.

afis caravana filmofest junior aicr moinesti 2016

Caravana Filmofest Junior va putea fi întâlnită luni pe 15 august în inima orașului – în Parcul Central (pe gazonul de lângă biblioteca), marți pe 16 august în Parcul Municipal Osoiu (în zona platoului unde organizam Șezătoarea lui Moinea), miercuri pe 17 august în Parcul Tei (lângă locul Măsuțelor tăcerii), joi pe 18 august în Parcul Lucăceștiului (în zona principală), vineri pe 19 august în Parcul Pini (la cupolă) și sâmbătă pe 20 august în Parcul Băi (pe gazonul din fața scenei).

La caravana Filmofest Junior 2016, poveștile vin din cosmos în acordurile muzicii, cu siguranță de pe una din planetele vizitate de Micul Prinț al lui Antoine de Saint-Exupery, pentru a le face serile de august mai frumoase și mai vesele copiilor care vor să își petreacă timpul într-o modalitate inedită.

Pentru prima oară în Moinești, Caravana Filmofest Junior oprește în fiecare parc, trecând și prin parcurile în care poate nimeni nu credea că se pot organiza activități drăguțe, și timp de șase seri, de pe 15 până pe 20 august, copiii și părinții sau bunicii își pot întinde păturile pe iarbă pentru activități creative și jucăușe în aer liber.

Închiderea oficială a Caravanei Filmofest Junior, programată pentru sâmbătă seara, va avea loc în cadrul unei ceremonii speciale de expunere a creațiilor micilor moineșteni, de la ora 19.30. De asemenea, toate creațiile vor fi expuse cu prilejul evenimentului-”mamă”: festivalul de film, muzică și teatru – Filmofest 2016.

Participarea la atelierele de creativitate presupune plata taxei de 5 lei care acoperă materialele necesare desfășurării activităților Caravanei Filmofest Junior.

Persoană de contact pentru înscrierea copiilor la caravana Filmofest Junior: Evi, 0751.396.545

Evenimentele se desfășoară în fiecare zi a Caravanei între orele 18:00 — 19:30 în locațiile mai sus menționate.

Caravana Filmofest Junior este un proiect inițiat și implementat de AICR Moinești.

Cu sprijinul logistic: UAT Primăria Municipiului Moinești

Parteneri: Omega BC Communications, Voice Tag, AlaZ Services Moinești

Parteneri media: Deșteptarea, România Pozitivă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.