Vineri, 13 Februarie 2015 a avut loc primul team-building al Asociaţiei Iniţiative pentru o Comunitate Responsabilă din Moineşti.
Cu începere de la ora 17, ne-am întâlnit pentru a consolida echipa, lucrul în ec
hipă, a ne cunoaşte mai bine şi a discuta despre ce aşteptari avem de la noi şi de la asociaţia nou înfiinţaţă, dar și cu privire la proiectele şi evenimentele viitoare pe care dorim să le organizăm.
Teambuilding-ul s-a bucurat de prezenţa unui invitat surpriză, în persoana domnului primar al Municipiului Moineşti dl. Viorel Ilie, care a salutat iniţiativa şi ne-a asigurat de sprijinul autorităţilor locale în derularea activităţilor viitoare ale asociaţiei. Deschiderea administraţiei publice din Moineşti faţă de activităţile non-profit nu poate decât să ne bucure şi să ne motiveze să fim mai buni în ceea ce ne-am propus să facem.

teambuilding aicr comunicarea si lucrul in echipa moinesti
Anca Balaban, preşedinta AICR, ne-a provocat apoi prin diverse jocuri şi activităţi să ne cunoaştem mai bine şi să lucrăm în echipă, atmosfera fiind una caldă şi prietenoasă, presărată cu momente amuzante dar şi cu discuţii serioase. Într-una dintre activităţi s-a propus şi o posibilă deviză a Asociaţiei sau care va fi folosită într-o viitoare campanie
„Toţi pentru AICR, AICR pentru Comunitate”.
Timpul a trecut repede, nici nu am simţit cele aproximativ trei 3 ore petrecute în cadrul echipei AICR. Pot spune că particparea la teambuilding a fost o experienţă plăcută, am descoperit voluntari noi, tineri capabili şi responsabili, dornici de implicare şi sper ca acesta să fie doar începutul unei poveşti de succes, povestea AICR.

Relatează cu responsabilitate,

Vlad Nechita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.