Știm că multă lume a auzit despre AICR, știm că multă lume vorbește despre noi și despre ceea ce facem de când am început cu campania caritabilă ShoeBox Moinești, care a plecat de la o simplă idee și s-a transformat în cea mai amplă acțiune locală cu rezultate deosebite. Dar treptat ni s-au alăturat oameni inimoși, voluntari de nădejde.

Acum vă pot spune că vrem ca cei din echipa noastră să aibă ocazia să vă povestească din experiența lor ca să vedeți de ce e important pentru comunitatea noastră voluntariatul și de ce merită să încercați aceasta experiență care aduce multe satisfacții sufletești.

Moinești e un orășel micuț, însă unele lucruri le putem face chiar noi prin voluntariat, dacă ne unim forțele. De aceea dăm startul celei de-a doua campanii de recrutari chiar astăzi.

Pentru că știm că mai sunt printre voi persoane care vor să ne cunoască mai bine și vor să fie printre cei care fac diferența.

Dacă v-am făcut curioși, dacă ați auzit despre noi și v-ar plăcea să vă implicați în proiectele noastre sau aveți idei noi ce credeți că merită puse în practică, completați formularul de înscriere disponibil aici – http://goo.gl/forms/W1G7UK3WfM și așteptați detaliile următoare care vor fi postate periodic pe pagina de pe Facebook dedicată campaniei – https://www.facebook.com/events/1497820790517939/ 

Desigur, dacă aveți întrebări, suntem aici pentru voi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.