AICR vă propune o serie de întâlniri lunare aromate și parfumate de aburi de ceai sau cafea, intitulate “Șueta mamelor moineștence”.

Vom putea astfel să ne cunoaștem mai bine, să dezvoltăm legături mai strânse și să schimbăm idei despre creșterea copiilor, dar mai ales, să gândim și să punem în practică activități și ateliere pentru iubirile noastre mici. Vom descoperi împreună care sunt demersurile de interes local, cât de motivate suntem să facem lucrurile bune să se întâmple și ce avem de făcut. Fiecare întâlnire se va concentra pe un anumit subiect, cum ar fi educația, cariera, antreprenoriatul, viața de familie sau pe orice subiect va fi propus în feedbackul pe care-l vom primi de la mamele participante. Ne dorim să aflăm care sunt nevoile mămicilor, precum și să prezentăm acțiunile asociației pe îndelete.

Locația și ora de desfășurare a evenimentelor va fi anunțată cu 3 zile înainte de fiecare șuetă.

Mamele care vor să vină la evenimente trebuie să completeze formularul menționat în descrierea evenimentului pentru a ști exact câte materiale vom aduce. Vor fi disponibile materiale de birotică, cărți, reviste, etc. în funcție de tema evenimentului.

Evenimente noastre vor fi structurate în două părți. Prima jumătate se va axa pe tema specifică aleasă, iar a doua jumătate va fi secțiunea în care ne vom cunoaște mai bine.

Evenimentul va fi moderat, astfel încât mamele să păstreze discuția pe tema aleasă și mai ales pentru a se asigura faptul că toate mămicile că vor avea timpul necesar să-și împărtășească ideile. Periodic evenimentele se vor bucura de prezența unor specialiști, în corelație cu tema lunii.

La finalul evenimentului mămicile vor fi rugate să acorde câteva clipe pentru feedback: cum li s-a părut evenimentul, cum li s-a părut tema aleasă, cum s-au simțit, ce au îmvățat (dacă au avut ceva de învățat din discuții) și nu în ultimul rând cum poate fi îmbunătățit formatul evenimentului.

De asemenea, pentru că ne plac amintirile frumoase vrem să facem din poza de grup cu toate mămicile o tradiție a evenimentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.