Pe 28 martie, AICR alături de organizația de mediu WWF România și Unitatea Administrativ Teritorială prin compartimentul MSI și Mediu al Primăriei Municipiului Moinești  îi invită pe toți locuitorii moineșteni să participe la Ora Pământului / Earth Hour 2015: să vină pe Esplanada Centrală Tudor Vladimirescu cu o sursă de lumină (felinar, lanternă, candele, telefoane mobile, brichete, etc.) și să stingă lumina acasă timp de o oră, începând cu ora locală 20:30.

Prin acest gest simbolic, vom transmite un mesaj despre nevoia de a fi responsabili și de a consuma mai puține resurse naturale, nu doar timp de o oră, ci în fiecare zi.

Acțiunile propuse de echipa AICR pentru moineșteni sunt:

  • #1 stingerea luminilor timp de o oră, între orele locale 20:30 si 21:30;
  • #2 filă de flipchart pe care moineștenii să poată să răspundă cu idei şi mesaje la întrebarea „Tu ce poţi face pentru a proteja pământul?”
  • #3 realizarea unei ilustrații din lumânări MOINEȘTI 60+, precum și crearea de alte desene din lumânări, făclii sau candele din ceară;
  • #4 lansarea de lampioane;
  • #5 plimbare la lumina lumânărilor.

Cu ajutorul echipei de voluntari ai AICR se vor realiza fotografii și un filmuleț care să arate cum a fost sărbătorită Ora Pământului la Moinești.

De aceea, pentru a participa, vă așteptăm cu drag începând cu orele 20:00 pe data de 28 martie pe Esplanada Centrală Tudor Vladimirescu.
Promitem bună dispoziție și fotografii frumoase care să rămână ca amintire de la eveniment.

Pentru a fi la curent cu noutățile, vă rugăm să urmăriți pagina de Facebook a evenimentului Ora Pământului 2015 în Moinești. Mulțumim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.