Întrerupem desfășurarea seriilor de întâlniri intitulate „Șueta mamelor moineștence” și „CitiM” pentru o ediție specială, pentru un eveniment care îmbină conceptele și pune în discuție modelele feminine pe care ni le dorim sau pe care le avem. Editie speciala - Sueta CitiM
De aceea, vineri, 20 martie, începând cu ora 15.00, la Primăria Municipală, punem în valoare femeia! Evenimentul se va desfășura la sala de ședințe 102, de la etajul I, iar voluntarii din echipa noastră vă vor îndruma spre sală.

Ne-am propus să îi instigăm pe toți cei care vor participa să se bucure de zâmbetul iubitei, de vocea grijulie a soției, de sfatul înțelept al mamei, de blândețea bunicii…și să petrecem împreună o după-amiază relaxantă, cu discuții interesante despre modelele feminine întâlnite în cărți sau în realitate, despre idealuri și obiceiuri feminine. Părintele Andrioaie Ioan va fi invitatul nostru special!

Evenimentul nostru va fi structurat în trei părți:
1. Prima parte se va axa pe tema modele feminine și pe realizarea ~prezentării~ cuvintelor femeie, iubită, soție, mamă, bunică. – Pr. Andrioaie Ioan
2. A doua parte va fi secțiunea în care mamele prezente la întâlnire își vor împărtăși sentimentele materne și emoțiile pe care le trăiesc de fiecare dată când se apropie luna femeii.
3. În cele din urmă, finalul va fi acaparat de discuții libere, de îmbrățisări și realizarea de fotografii frumoase, care să ne rămână ca amintire.

Vă mulțumim și vă așteptăm cu mare, mare drag! Promitem o întâlnire specială!

Echipa AICR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.