Asociația Inițiative pentru o Comunitate Responsabilă pregătește în colaborare cu Primăria Municipiului Moinești întâlnirea special dedicată mamelor și viitoarelor mămici din Moinești, în cadrul celei de-a 5-a ediții locale care oferă un cadru relaxat de discuții.
Vă invităm pe data de 5 Iunie, să sărbătorim împreună cu cei mai mici Ziua Educației și Ziua Mondială a Mediului. Cu această ocazie în toate grădinițele și școlile nu se vor desfășura cursuri, ci se vor organiza activități extracurriculare.

Sperăm așadar să avem alături cât mai mulți participanți la activitate începând cu ora 10:00, în Parcul Central Municipal (parcul din fața primăriei), când va avea loc un eveniment special, dedicat celor mai mici pui de moineșteni. Doi voluntari se vor ocupa de fetițele ce vor veni la șuetă și ne-am propus ca împreună să deseneze un castel cu multe turnulețe și ferestruici unde să își așeze păpușile, jucăriile lor preferate. Doi voluntari se vor ocupa de baiețeii ce vor veni și ne-am propus ca împreună să deseneze un orășel cu multe străzi și intersecții unde să își așeze mașinuțele.

Dacă dimineața plouă, mergem la sala de festivități a primăriei cu cei mici. Le vom pune muzica, ne vom juca cu baloane…improvizam cateva jocuri.
Putem face parada modei cu păpuși, concurs cu mașinute, putem cânta și face din această activitate una de neuitat!
Promitem voie bună, veselie și la fel ca la întâlnirea puilor de pom și puilor de om, vom avea mici surprize: mingiuțe, bomboane, baloane, cretă colorată, baloane de săpun! ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.