Echipa AICR este bucuroasă să anunțe faptul că începând cu luna iulie se va zbate pentru proiectul tău, pentru ideea ta. 

Ce zici? Ți-ar plăcea ca ideea ta, proiectul tău să devină realitate? AICR te sprijină.

De aceea, începând cu iunie 2015 lansăm apelul de propuneri de proiecte scrise de către tine, susținător AICR, persoană responsabilă și implicată. Pentru că tu ne dai curaj și încredere. Ca să facem bine în continuare.

De fapt, asta e o invitație la implicare. La participare.

Începe chiar acum să te gândești ce și-ar plăcea să faci ca să schimbi o situație din comunitatea ta. Începe să visezi cum ar fi ca o idee să devină un proiect pe bune, pe care tu să-l organizezi cu sprijinul echipei de voluntari AICR. Îți place visul ăsta, nu-i așa?

Hai să-l facem realitate împreună! Completează formularul de mai jos și noi te vom contacta și te vom chema la o ședință ca să punem totul la punct până la cele mai mici detalii.

PS: Proiectul pe care îl propui poate avea o varietate de forme. Noi vom încerca să ne pliem pe ceea ce ne scrii, mai ales dacă impactul pe care l-ar avea după implementare ar fi unul important pentru comunitate. Poți trimite idei de proiecte, dezbateri, concursuri, prezentări, campanii, evenimente pe care le consideri potrivite pentru a face comunitatea mai responsabilă.

Cerințe: descrie proiectul tău în cel puțin 3 fraze, adaugă cel mult 7 obiective care vor fi îndeplinite de proiect, durata de desfășurare, locația  și alte mențiuni pe care tu le consideri importante. Ajută-ne să te cunoaștem prin ideea ta! Succes!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.