Asociația Inițiative pentru o Comunitate Responsabilă din Moinești a încheiat miercuri, 7 august 2019, selecția locală de participanți la proiectul  Moinești Next Generation – Școala de vară de leadership cultural.

Asociația Inițiative pentru o Comunitate Responsabilă din Moinești a lansat joi, 25 iulie 2019, selecția locală de participanți cu vârste între 14 – 21 ani din pentru proiectul Moinești Next Generation – Școala de vară de leadership cultural.

Moinești Next Generation – Școala de vară de leadership cultural își propune crearea unui spațiu propice pentru formarea tinerilor moineșteni să fie în măsură să genereze noi proiecte și să conducă programe culturale.

Începând din data de 10 august, fiecare dintre candidații selectați pentru participare vor fi formați și implicați activ și organizat în crearea unor noi proiecte și îmbunătățirea unor proiecte deja existente pe agenda culturală a Asociației și a municipiului Moinești.

Acestea își pot prezenta în cadrul sesiunilor de lucru din cadrul Școlii de vară modelele de bune practici sau exemplele de experiențe de învățare din proiecte pe care le-au organizat sau la care au participat, astfel încât vor putea învăța unii de la ceilalți, nu doar de la mentorii invitați să prezinte modele de bune practici.

După verificarea formularelor de înscriere și validarea acestora, lista participanților acceptați la prima ediție a proiectului Moinești Next Generation – Școala de vară de leadership cultural este următoarea:

 1. Anton Nadia-Ștefania
 2. Bârgăoanu Maria-Florina
 3. Bâgăoanu Roxana-Elena
 4. Buga Ștefania-Alina
 5. Călin Ana-Maria
 6. Cioineag Mihail
 7. Daviduță Maria-Magdalena
 8. Dascălu Andreea
 9. Enea Dimitrie
 10. Grigoraș Măriuca
 11. Homeucă Roberto
 12. Horonceanu Alina
 13. Hrițac Diana-Măriuca
 14. Jipa Alexandra-Steliana
 15. Movilă Andra-Lavinia
 16. Munteanu Diana-Andreia
 17. Pruteanu Andreea
 18. Rusu Andrei-Răzvan
 19. Vanghele Costina
 20. Zotica Bianca

În acest context, Asociația Inițiative pentru o Comunitate Responsabilă anunță deschiderea oficială a Școlii de Vară, ce va avea loc sâmbătă, 10 august 2019, în sala de festivități a Primăriei Municipiului Moinești, începând cu ora 18:00. La eveniment sunt așteptați să participe d-l viceprimar al Municipiului Moinești, d-l prof. Neculai Breahnă, d-l președinte al Asociației Romanian Youth Movement for Democracy, Marian Dămoc, dar și participanții selectați (menționați mai sus).

Școala de vară Moinești Next Generation este un proiect educațional realizat cu sprijinul Unității Administrativ Teritoriale – municipiul Moinești.

Ediția din acest an a Școlii de Vară se bucură de implicarea și suportul a numeroși parteneri, care au acceptat invitația de a susține proiectul și activitățile de formare ale participanților care vor fi prezenți în perioada 10-18 august 2019 la activitățile propuse.

Partenerii media ai acestei ediții sunt Stiri.Ong, România Pozitivă, PRWave.Ro, Stirile Viva FM, Moinesteanul.Ro, CristinadinMoinesti.WordPress.com și ziarul Deșteptarea.

Mai multe informații cu privire la eveniment pot fi accesate pe site-ul Asociației, precum și pe pagina de Facebook și Instagram.

Toate activitățile din cadrul Școlii de Vară vor fi deschise tuturor tinerilor dornici să se dezvolte și să afle cum se poate organiza un proiect.

 

Vă așteptăm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.