În Săptămâna Națională a Voluntariatului Asociația Inițiative pentru o Comunitate Responsabilă a participat joi, 18.05.2017 la Proiectul educațional județean cultural-artistic și de arte vizuale ”Vis de copil”, ediția a II-a CAEJ Bacău 2017, ce s-a desfășurat la Gradinița Ghiocel din Moineşti,  în parteneriat cu Centrul Școlar de Educație Incluzivă Nr. 2 Comănești

 

Atelierul pentru copii ”Bunele maniere – Și eu știu să mă port frumos!”  pregătit și moderat de doamnele educatoare Magda Nicolae, Marta Popa și Daniela Ailincăi, a debutat cu vizionarea unui film tematic și printr-un dialog interactiv, prin care copilașii și-au etalat cunoștințele legate de tema aleasă, demonstrând faptul că, deși la o vârstă fragedă, cunosc atât de multe reguli de bune maniere.

Cu acest prilej, preșcolarii de la Grădinița Ghiocel Moinești au primit vizita bunilor lor prieteni însoțiți de prof. Olaru Gabriela, de la CSEI Nr. 2 Comănești, cărora le-au pregătit și oferit daruri ca semn de bun venit.

După schimbul de experiență în materie de bune maniere, s-a decis lansarea unei competiții între grupele, mică, mijlocie și mare, hotărându-se ca în ziua următoare fiecare copilaș să se gândească la câte o regula de bune maniere.

Toţi copilaşii au avut parte şi de câteva surprize dulci, dar şi de clipe frumoase petrecute ăn aer liber.

 

 

 

Și de această dată, Asociația Inițiative pentru o Comunitate Responsabilă a fost alături de copilași contribuind la buna desfășurare a activității. Astfel, vrem să aducem mulțumiri UAT Moinești și implicit domnului primar Valentin Vieru pentru punerea la dispoziție a mijlocului de transport, făcând posibila aducerea și întoarcerea în siguranță a copilașilor de la CSEI Nr. 2 Comănești. Transmitem mulțumiri partenerului nostru AlaZ Services, prin domnul Nini Pascalini, pentru imprimarea materialelor necesare acestei activități.

Nu în ultimul rând, mulțumim și felicităm cadrele didactice pentru activitatea desfășurată, dar și voluntarelor nostre Raluca Alăzăroaie și Mihaela Jescu pentru suport.

*Mai multe fotografii puteţi vedea AICI.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.