Poate nu știați, dar Târgu-Jiu este singurul oraș românesc ajuns în semifinalele pentru titlul de „The Best City to Visit Travel Tournament 2015”, un concurs lansat pe blogul unui American.

Echipa AICR susține Orașul lui Brâncuși în „lupta” cu orașul Granada, din Spania. Voluntarii noștri deja au început să voteze. Din câte știm lupta aceasta va fi una foarte strânsă, deoarece Granada a fost al doilea cel mai votat oraș din competiție.

Dacă și voi vreți să facem operele lui Brâncuși de la Tg. Jiu și mai cunoscute în toată lumea, vă invităm să votați aici: http://foxnomad.com/2015/03/24/the-best-city-to-visit-travel-tournament-2015-final-four/

Nu uitați să confirmați votul accesând link-ul primit pe mail (în Inbox, Spam sau Bulk), pentru a putea fi contorizat votul.
Târgu Jiu, oraşul lui BrâncuşiLe mulțumim tuturor ce au votat deja și sperăm să ne unim forțele și să votăm, mai ales că în cazul în care Tg. Jiu ajunge în finală și câstigă, bloggerul american Anil Polat va vizita orașul și va scrie despre operele lui Constantin Brâncuși de la Tg. Jiu pe blogul lui care este vizitat de milioane de cititori din întreaga lume. Așa ar câștiga orașul Târgu Jiu și implicit țara noastră mai multă expunere la nivel mondial.

Hai cu voturile online pentru Tg. Jiu! Să vă îndemnați prietenii să voteze orașul Tg. Jiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.